Filters

AUTO VAKKUNDIG WASSEN ZONDER KRASSEN

AUTO VAKKUNDIG WASSEN ZONDER KRASSEN

Auto wassen zonder krassen

Het wassen van een auto is vakkundiger dan menig autoliefhebber denkt. Dit komt doordat het aantal vuil op de auto intens onderschat wordt. In dit artikel wordt je haarfijn uitgelegd hoe je veilig, efficiënt en juist een auto wast. 

Het gebruiken van een goede pre-wash

Wat houdt het begrip pre-wash in? Het begrip legt zich uit in twee delen. Het begrip voorwassen houd in dat er voor de handwas een vuil verwijdering plaatsvindt. RUSH biedt een goede pre-wash aan de Snow Foam. 

De Snow Foam is te gebruiken als veilige pre-wash om vuil van de auto los te weken. De Snow Foam verwijdert na enkele minuten het overschot aan vuil en zorgt er voor dat het vuil zacht wordt, zodat het gemakkelijk en soepel van de auto verwijdert kan worden. RUSH Snow Foam is zeer geschikt voor auto’s die een wrap, matte lak of een coating bezitten. 

Handwassen met autoshampoo

Nadat het grove vuil van de auto is verwijderd door een effectieve pre-wash te gebruiken. Is het nu tijd voor het handwassen. Autoshampoo van RUSH reinigt, beschermt en geeft het voertuig een diepe mooie glans. De chemie is met zorg samengesteld om een auto grondig te wassen met een prachtig glanzend resultaat.

Was de auto effectief en veilig door de two-bucket methode te hanteren. Deze methode zorgt ervoor dat er zo min als mogelijk contact is met vuil en de auto tijdens het wassen. Gebruik één emmer om de handschoen in te spoelen en één emmer om autoshampoo aan te binden. Zo behoud je de emmer met shampoo in schone staat en is er één emmer die vuil afneemt door de geplaatste grid guard van RUSH official.

Gebruik een goede washandschoen die fijn is voor jou. Een pols afsluitende of een open variant heeft geen effect op de effectiviteit van het handwassen. Het is echter wat jij als gebruiker prettig vindt. 

Heb jij je auto gewassen met de producten van RUSH? Deel dit op Social Media en wellicht delen we jouw resultaat!

    Terug naar blog

    1 reactie

    Danny Jespers

    De producten voor de buitenkant zijn een aanrader. Zowel de zeep de snow foam als de droog doeken

    Reactie plaatsen