Betaling
De verkoopprijs van ieder product staat vermeld op iedere productpagina. Het kan zijn dat er meerdere varianten van een product beschikbaar zijn tegen verschillende prijzen. Indien het volledige bedrag van je bestelling hoger is dan €60,- verzenden wij je bestelling gratis binnen Nederland of België. Indien het volledige bedrag van je bestelling lager is dan €60,- betaal je €5,95 verzendkosten binnen Nederland. De verzendkosten voor het verzenden naar België bedragen €8,95. Je kunt je bestellingen bij Rush International B.V. middels verschillende veilige betaalmethoden afrekenen. Deze betaalmethoden zijn iDEAL, Bancontact, PayPal en SOFORT e-commerce. Bij al onze betaalmethoden komt de betaling direct bij ons binnen.

Shop nu. Betaal later via Klarna.
We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Zo gaat 't in z'n werk:

  • Stap 1 Leg je spullen in de winkelwagen en kies "Klarna" bij het afrekenen.
  • Stap 2 Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.
  • Stap 3 Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter - als je deze download - via de Klarna App.
  • Stap 4 Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.


Privacy verklaring van Klarna
Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

Betaling mislukt?
Heb je tijdens het betaalproces onverhoopt een foutmelding gekregen? Geen paniek! Controleer je eigen bankrekening om te controleren of het bedrag is afgeschreven.

Wél afgerekend maar geen bevestigingsmail ontvangen? Níet afgerekend maar wel een bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@rushofficial.nl.