Levertijd & verzendkosten
Wij doen ons uiterste best om je bestelling(en) zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wanneer je je bestelling op maandag tot en met vrijdag vóór 16:00 uur plaatst, wordt je bestelling de volgende dag thuis bezorgd door PostNL. Plaats je je bestelling op maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 23:59 uur? Kies dan voor verzenden met Trunkrs, je ontvangt dan je bestelling de volgende avond in huis. Wanneer je je bestelling tussen vrijdag 16:00 uur en zondagavond 23:59 uur plaatst, ontvang je deze op dinsdag.

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als je vanuit België bestelt dan ontvang je je bestelling doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten voor levering binnen Nederland:

€5,95 voor bestellingen onder de €60,-
Gratis voor bestellingen vanaf €60,-

Verzendkosten voor levering binnen België:

€8,95 voor bestellingen onder de €60,-
Gratis voor bestellingen vanaf €60,-


Levering
De levering van de bestelling verloopt via de pakketbezorgers van PostNL en Trunkrs en is te volgen middels een track & trace code. Over het algemeen zal de bezorging de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur (PostNL) en 18:00 en 23:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mocht je niet thuis zijn wordt het pakketje later nog een keer aangeboden of bij de buren bezorgd.

Tijdens feestdagen
Tijdens feestdagen kan het behoorlijk druk worden in ons magazijn. Ondanks deze drukte doen wij er alles aan om de geplaatste bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Wij vragen je in deze situatie er rekening mee te houden dat je bestelling er wellicht iets langer over doet dan dat je van ons bent gewend.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via info@rushofficial.nl. We proberen het bezorgadres van je bestelling voor je te wijzigen.