Filters

NANO WET COAT, SPRAY WAX OF CERAMIC SEALANT?

NANO WET COAT, SPRAY WAX OF CERAMIC SEALANT?

In het RUSH assortiment vind je diverse producten om je auto te reinigen, wassen en beschermen. Met producten zoals Gold Wash en Interior Clean is het direct duidelijk waar je ze voor gebruikt en hoe je ze gebruikt. Andere producten hebben iets meer uitleg nodig. 

Zo ook Nano Wet Coat, Spray Wax en Ceramic Sealant. Alle drie producten die je ná het wassen gebruikt, maar met verschillende resultaten en eigenschappen. 

 • Nano Wet Coat is een lichte spray wax die van de drie het meest gebruiksvriendelijk is. Na het wassen en vóór het drogen van de auto spray je per paneel horizontaal, van onder naar boven het gehele voertuig in. Dit wil zeggen dat je tijdens het sprayen horizontale bewegingen maakt, van onder naar boven. Dit product werkt direct, hoeft niet in te werken en hoef je ook niet in en uit te poetsen. Na het insprayen direct afspuiten met ruim voldoende water en je geniet direct van het resultaat: een direct zichtbaar diepere en heldere lakkleur. Daarnaast zorgt dit product voor een waterafstotende laag. Het water parelt in een kleine druppel en rolt zo van de lak. Het effect blijft zo'n 14 dagen werkzaam.

  Beschikbaar in 300 ml en 750 ml
  Prijs van €9,95 tot €19,95
  Klik hier voor meer info.

 • Spray Wax is een absolute topper wat betreft glans. Het maakt de lak glad en geeft een blinkend resultaat met eveneens een beschermende, vuil- en waterafstotende laag. Spray Wax kan zowel op lak, kunststof, metaal, chroom, rubber en glas worden gebruikt. Mede hierdoor is dit product ideaal om mee te nemen en waar nodig je auto in no time weer te laten stralen. Hiervoor heb je de Microfiber Cloth en de Ultra Soft Fleece Cloth nodig: aanbrengen met de ene doek, oppoetsen met de andere doek. Binnen 20 minuten staat je auto er weer stralend bij. Afhankelijk van het weertype en het gebruik van de auto blijft dit effect enkele weken zichtbaar.

  Beschikbaar in 300 ml en 750 ml
  Prijs van €12,95 tot €24,95
  Klik hier voor meer info.

 • Ceramic Sealant is een zeer hoogwaardig en professioneel product met een extreme vuil- en waterafstotende werking tot wel 90 dagen, ofwel 3 maanden. Ceramic Sealant is hét alternatief voor de traditionele wax en is net zo gemakkelijk aan te brengen als de zojuist beschreven Spray Wax. Het meest belangrijke bestanddeel is SiO2 - de molecuulformule voor Siliciumdioxide. Dit zorgt ervoor dat de lak langer schoon blijft en het schoon te houden ook nog eens een stuk eenvoudiger is. Bovendien is dit product bestand tegen diverse weersinvloeden, pekel, zure regen en UV-straling.

  Beschikbaar in 750 ml 
  De prijs bedraagt €34,95
  Klik hier voor meer info.

 

 ---

Conclusie: alle drie de producten hebben hun eigen unieke en sterke eigenschappen maar zijn ook prima te combineren. Gebruik voor de absolute basis de Ceramic Sealant zodat de lak optimaal wordt beschermd en tot zijn recht komt. Bovendien is het waterafstotend effect met dit product het grootst. Na behandeling kun je de komende weken de auto wassen en afsluiten met Spray Wax of Nano Wet Coat om het effect tussentijds te versterken en te genieten van extra glans.

Indien je specifieke vragen hebt of bepaalde problemen tegenkomt, is het raadzaam om contact met onze klantenservice op te nemen. Dit kan telefonisch via 085-0472024 of per e-mail via info@rushofficial.nl.

  Terug naar blog

  2 reacties

  Dennis Oort

  Ga de sealant bestellen, de andere 2 producten zijn al in bezit en de nano werkt perfect maar voor de motor ideaal omdat je er ook mee op moeilijk bereikbare plaatsen komt maar alles laat “shinen” en alleen maar af hoeft te spuiten

  Danny Jespers

  Goede info voor zoveel verschillende producten

  Reactie plaatsen