Filters

STARTER KIT STAPPENPLAN

STARTER KIT STAPPENPLAN

Met de Starter Kit of Starter Kit XXL heb je het perfecte voordeelpakket in huis gehaald om je auto volledig te reinigen, wassen en onderhouden. In deze blog lees je alles wat je moet weten om optimaal gebruik te maken van alle producten.

Starter Kit of Starter Kit XXL?
In de RUSH webshop vind je de Starter Kit en Starter Kit XXL, maar wat is het verschil? De Starter Kit bestaat uit 9 producten in de 300 ml variant en 1 product in de 500 ml variant. De Starter Kit XXL bestaat uit dezelfde 9 producten, maar dan in 750 ml variant en 1 product in de 500 ml variant. Met beide pakketten ontvang je een emmer, de nodige doeken, borstels en een Car Parfum naar keuze. 

Met de Starter Kit profiteer je van 30% korting. Dat is €80 voordeel in vergelijking met wanneer je de producten los zou bestellen. Met de Starter Kit XXL profiteer je van 27% korting. Dat is €110 voordeel in vergelijking met wanneer je de producten los zou bestellen.

In welke volgorde gebruiken?
In beide Starter Kits vind je zoveel producten dat we voor je hebben uitgeschreven hoe en in welke volgorde je ze kunt gebruiken. 

1. Gold Wash: een veilig pH-neutrale en siliconevrije autoshampoo, geschikt voor alle type auto's. Ook geschikt voor auto's met een matte lak of wrap. Gebruik de meegeleverde Detailing Bucket en vul deze met een laagje lauwwarm water. Voeg ongeveer 50 ml Gold Wash toe en laat dit opschuimen door extra water toe te voegen. Spuit of spoel de auto alvast grondig af met ruim voldoende water.

Roer met de Microfiber Wash Mitt een aantal keer goed door de wasemmer en gebruik deze om de auto te wassen. Was altijd in 'banen' om te zorgen dat het sop goed over de lak wordt verdeeld. Maak absoluut geen draaiende bewegingen; dit kan namelijk waskrassen veroorzaken. Na het wassen van de auto spoel je de auto volledig af.

2. Iron Remover: een vliegroestverwijderaar die bij uitstek geschikt is om je velgen in een handomdraai weer schoon te krijgen. Spuit of spoel de velgen grondig af met water en spray iedere velg gelijkmatig in met Iron Remover. De vloeistof zal duidelijk rood/paars kleuren, dit betekent dat het zijn werk goed doet. Met de Wheel Woolie of Detail Brush Set kun je de moeilijk bereikbare plekken reinigen. Laat enkele minuten intrekken om vervolgens af te spuiten met water.

3. Bug Remover: hiermee kun je hardnekkige vliegjes en muggen van je bumper, spiegelkappen en voorruit verwijderen. Spray de getroffen delen in en laat het product enkele minuten intrekken. Vervolgens wederom grondig afspuiten met water.

4. Nano Wet Coat: dit product gebruik je wanneer de auto na het wassen nog nat is en kun je voor alle delen van de auto gebruiken, ook de ruiten. Spray de vloeistof gelijkmatig over de auto en spuit vervolgens af. Het effect is direct zichtbaar en geeft een vuil- en waterafstotende laag. Dit product kun je voor alle soorten auto's gebruiken, ook voor auto's met een matte lak of wrap.

5. Drying Towel: nadat je de auto volledig hebt gewassen, gebruik je meegeleverde droogdoek om de auto te drogen. Dit doe je om te voorkomen dat er kalkvlekken en strepen ontstaan op je net gewassen auto. Ook is het belangrijk dat de lak volledig droog is wanneer je een wax, sealant of coating wilt aanbrengen,

6. Tar Remover: dit product gebruik je wanneer je na het wassen nog hardnekkige vlekken van olie, vet, siliconen, wax of lijm op de auto hebt. Spray het product op een schone Microfiber Cloth en behandel de getroffen delen. Gebruik dit product niet op de koplampen van de auto.

7. Spray Wax: dit product maakt de lak glad en geeft een blinkend resultaat. Je kunt Spray Wax gebruiken voor de lak, kunststof, metaal, chroom, rubber en glas. Spray het product op een schone Microfiber Cloth en breng het met roterende bewegingen aan. Vervolgens gebruik je de Ultra Soft Fleece Cloth om het product uit te poetsen, op te wrijven en de lak te laten shinen

8. Rubber Care: een professionele bandenzwart. Na het wassen breng je dit product met behulp van de meegeleverde applicator aan op de wang van de (droge) band. Het waterbestendige middel geeft een natuurlijke uitstraling, voedt, verzorgt, beschermt en is tevens geschikt voor deur- en raamrubbers.

9. Interior Clean en Interior Care: deze twee producten gebruik je voor het reinigen en beschermen van het volledige interieur van je auto. Is geschikt voor het reinigen van kunststof, alcantara, suède, stoffen, rubber, (kunst)leder en (gelakten) metalen onderdelen. Spray één van de twee Allround Interior Cloths gelijkmatig in met Interior Clean en neem het te reinigen oppervlak met deze doek grondig af. Gebruik de tweede doek om het oppervlak nog eens af te nemen en te drogen. Herhaal deze stappen met Interior Care.

10. Glass Cleaner: hiermee reinig je de ruiten van je auto zowel aan de binnen- als buitenkant. Gebruik hiervoor de meegeleverde Glass Towel: spray de doek gelijkmatig in en neem de ruiten af voor een streep- en vlekvrij resutlaat.

11. Car Parfum: de door jou gekozen autoparfum wordt standaard geleverd met een geurhanger. Deze geurhanger spray je aan beide zijde gelijkmatig in alvorens je deze aan je binnenspiegel hangt. 

Indien je specifieke vragen hebt of bepaalde problemen tegenkomt, kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens:

RUSH International B.V.
Telefoon: 085-0472024
Bereikbaar van 10:00 - 17:00
E-mail: info@rushofficial.nl

    Terug naar blog

    Reactie plaatsen